Bicicleta eliptica Body Rider, 2 in 1, OnWay Fitness

Bicicleta eliptica Body Rider, 2 in 1, OnWay Fitness a avut in luna Iulie 1606 vizualizari.

Bicicleta eliptica Body Rider, 2 in 1, OnWay Fitness

Cod produs: OF3004

Review:
(0.00, 0 comentarii)
Descriere: Aceasta bicicleta eliptica versatila Body Rider va permite sa aveti un antrenament eliptic pentru partea superioara si inferioara a corpului, intr-o singura achizitie. Designul ergonomic al bicicletei antreneaza bratele si picioarele, rezultand un adevarat antrenament pentru intregul corp. Aceasta bicicleta eliptica este ideala pentru antrenamentele cardio si de forta. Bicicleta eliptica 2 in 1 dispune de ghidonuri cu actiune dubla, astfel incat sa puteti lucra partea superioara a corpului in timp ce miscati pedalele confortabile si durabile cu picioarele. Bicicleta eliptica si versatila stationara include o roata de ventilator, astfel incat sa va bucurati de o briza racoroasa in timp ce va construiti si va tonificati corpul. De asemenea, include o roata de ajustare a tensiunii usor de utilizat, astfel incat sa puteti adauga tensiune pe masura ce cresti rezistenta cu sesiunile de exercitii repetate.Scaunul bicicletei este reglabil pe 5 niveluri de inaltime, putand fi polosita de oricine, indiferent de inaltime.Aceasta bicicleta eliptica este destinata antrenamentului la domiciliu.
Garantie: 24 luni

Transport 15 lei

Livrare rapida

Retur in 15 zile

829 lei

Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Descriere

 

Aceasta bicicleta eliptica versatila Body Rider va permite sa aveti un antrenament eliptic pentru partea superioara si inferioara a corpului, intr-o singura achizitie. Designul ergonomic al bicicletei antreneaza bratele si picioarele, rezultand un adevarat antrenament pentru intregul corp. Aceasta bicicleta eliptica este ideala pentru antrenamentele cardio si de forta. Bicicleta eliptica 2 in 1 dispune de ghidonuri cu actiune dubla, astfel incat sa puteti lucra partea superioara a corpului in timp ce miscati pedalele confortabile si durabile cu picioarele.

Bicicleta eliptica si versatila stationara include o roata de ventilator, astfel incat sa va bucurati de o briza racoroasa in timp ce va construiti si va tonificati corpul. De asemenea, include o roata de ajustare a tensiunii usor de utilizat, astfel incat sa puteti adauga tensiune pe masura ce cresti rezistenta cu sesiunile de exercitii repetate.Scaunul bicicletei este reglabil pe 5 niveluri de inaltime, putand fi polosita de oricine, indiferent de inaltime.Aceasta bicicleta eliptica este destinata antrenamentului la domiciliu.

 

 

Specificatii

Producator ONWAY Fitness
Tip Eliptica
Greutate suportata (Kg) 100 kg
Mecanism Mecanic
Specificatii
 • Bicicleta eliptica Body Rider 2 in 1 cu design inovativ Ghidonul cu actiune dubla antreneaza partea superioara si inferioara a corpului
 • Tensiunea se regleaza usor prin rotirea unui buton
 • Roata cu ventilator inovatoare ce emite o briza blanda si racoroasa
 • Ecranul digital usor de utilizat va perimite sa urmariti timpul, viteza, distanta, pulsul si caloriile consumate
 • Scaun, ghidon si manete reglabile pe inaltime
 • Roti pentru transport si protectii antiderapante
 • Constructie rezistenta si stabila - cadru din otel
 • Dimensiune asamblata: LxWxH 90x50.5x154 cm
 • Greutate: 22 kg
 • Capacitate max utilizator: 100 de kg

Acest produs nu are review-uri.

Acest produs nu are intrebari.

Cum notati acest produs ?
Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
 • Excelent
  5 / 5
 • Reusit
  4 / 5
 • Mediu
  3 / 5
 • Convenabil
  2 / 5
 • Slab
  1 / 5
*
*
*
*
Aboneaza-te la newsletter-ul Expert Fitness si bucura-te de oferte!

Intri automat in extragerea saptamanala pentru un Card Cadou

aboneaza-te

Istoricul tau de navigare